Conferinta Nationala a Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania – Bucuresti, 27-29 octombrie 2016

Conferinta Nationala a Societatii de Obstetrica si Ginecologie din Romania (SOGR), organizata in perioada 27-29 octombrie 2016 la Bucuresti, s-a desfasurat in acest an intr-un ambient deosebit, in incinta Senatului Romaniei, la Palatul Parlamentului.

Eveniment de inaltă clasa academica, Conferinta SOGR a reunit un numar de 800 de participanti, medici din intreaga tara precum si vorbitori din strainatate. Pentru a conferi evenimentului o inalta clasa si din punct de vedere al tehnologiei medicale, expozitia desfasurata in paralel cu lucrarile stiintifice a reunit peste 36 de companii specializate. Acestea contribuie la reusita actului medical prin echipamentele, produsele si serviciile oferite medicilor si unitătilor din domeniul sanatatii.

MEDICAL LOGISTIC MALL a participat la acest eveniment deosebit pentru a aduce in fata specialistilor obstetricieni si ginecologi portofoliul sau de echipamente ce se evidentiaza prin calitate, design si performante foarte ridicate. Acestea sunt rezultatul investitiilor pe care partenerii nostri, producatori europeni cu traditie, le fac în mod constant în cercetare-dezvoltare, unde accentul se pune pe inalta tehnologie, functionalitate maxima si rafinament.