Conferinta Nationala de Chirurgie – Iasi 4-7 octombrie 2017

In perioada 4-7 octombrie 2017 MEDICAL LOGISTIC MALL a participat la Conferinta Natională de Chirurgie ce s-a desfasurat in Iasi, la Palatul Culturii. Eveniment de mare amploare si de inalta tinuta stiintifica, atat prin aria stiintifica acoperita, cat si prin participare, aceasta conferinta a reunit peste 800 de specialisti care au dezbatut teme precum Chirurgia minim invaziva a tubului digestiv si Complicatii majore în chirurgia abdominala.

In cadrul expoziției medicale ce a însoțit lucrarile stiintifice, MEDICAL LOGISTIC MALL a adus în fata specialistilor doua dintre echipamentele de referinta din portofoliul sau: un sistem suedez pentru încalzirea intraoperatorie a pacientului si un sistem italian de lampi chirurgicale interconectate si cu camera video incorporata.

MEDICAL LOGISTIC MALL poate asigura cadrul complet necesar pentru o practica chirurgicala de succes, portofoliul sau incluzand sisteme modulare pentru compartimentarea cu pereti de camera curata, mese de operatii, console de gaze medicale, lampi chirurgicale, aparatura si mobilierul specific blocului operator, si chiar echipamente de telemedicina.