Congresul National al Societatii Romane de Oftalmologie – Sinaia, 27-30 septembrie 2017

În perioada 27-30 septembrie 2017, MEDICAL LOGISTIC MALL a participat la Congresul National al Societătii Romane de Oftalmologie ce s-a desfasurat la Sinaia si a reunit specialisti oftalmologi din tara si din strainatate.

Lucrarile stiintifice au fost insotite de o expozitie medicala ce a adus în fata participantilor echipamente noi si performante, adaptate progresului remarcabil pe care oftalmologia l-a cunoscut in ulitmii ani in tara noastra.

In standul MEDICAL LOGISTIC MALL specialistii prezenti la congres au studiat indeaproape masa oftalmologica de operatii 500 XLE marca UFSK OSYS, varianta complet accesorizata. Calitatea germana, confortul, multifunctionalitatea si mobilitatea sunt doar cateva din trasaturile prin care aceasta masa de operatii aduce beneficii remarcabile medicului chirurg, pacientului si asistentului.

Mobile table rotation este principiul care sta la baza designului si funcționarii meselor de operatii UFSK OSYS in general, si a mesei 500 XLE in special. Datorita mobilitatii extraordinare a mesei, chirurgia realizata pe principiul rotatiei presupune eficienta semnificativ crescuta prin reducerea timpului de operare per pacient si diminuarea costurilor.