Congresul National de Neonatologie – Targu-Mures, 22-24 septembrie 2016

„Patologia cardiocirculatorie neonatala” a fost tema principala a celui de-al III-lea Congres National de Neonatologie cu participare internationala ce s-a desfasurat în perioada 22-24 septembrie la Targu-Mures.

Suferinta cardiovasculara neonatala este frecvent întalnita în practica neonatologica actuala, iar abordarea acestei patologii ramane o provocare ce necesita efort, echipament si colaborare sustinuta.

Targu-Mures este un centru cu experienta si traditie în diagnosticul si tratamentul nou-nascutului cardiac, drept pentru care MEDICAL LOGISTIC MALL a participat la acest eveniment important care a reunit aproape 500 de medici neonatologi, obstetricieni, cardiologi pediatri, interventionisti, chirurgi si anestezisti.

Calitatea, performantele, caracteristicile estetice si practice ale echipamentelor neonatologice prezentate de MEDICAL LOGISTIC MALL în cadrul congresului au fost testate si apreciate de cei prezenti, care au concluzionat ca utilizarea acestor echipamente în centrele moderne de terapie intensiva neonatala poate îmbunatati considerabil sansele de supravietuire ale nou-nascutilor.