DSCN5862

Unitatea de asistență materno-fetală de excelență – București

UNITATEA DE ASISTENȚĂ MATERNO-FETALĂ DE EXCELENȚĂ a fost inaugurată în București în luna martie 2016, fiind considerată a patra de acest gen din Europa ca nivel de dotări și performanță medicală.

Această unitate de excelență își va desfășura activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Obstetrică și Ginecologie Polizu din București și va trata cazuri ce necesită intervenție in vitro, astfel încât să poată fi vindecați și salvați copiii ce suferă de probleme de sănătate, dar se află încă în pântecele mamei.

Acest centru de excelență are capacitatea să asigure cele mai bune îngrijiri din România și, aflându-se în legătură directă cu alte centre de excelență din lume, să asigure și activitatea de cercetare și investigațiile genetice necesare rezolvării cazurilor celor mai diverse și grave. Printre altele, aici vor fi tratate defecte ale tubului neural, hernii congenitale diafragmatice, malformații cardiace.

MEDICAL LOGISTIC MALL a integrat întregul echipament pentru sterilizare din cadrul blocului operator al acestui centru materno-fetal de excelență:

  • Mașină de spălat instrumentar
  • Autoclav
  • Curățător cu ultrasunete
  • Sigilator pungi
  • Mobilier complet pentru sterilizare

DSCN5853 DSCN5856 DSCN5858 DSCN5860 DSCN5862